VriendenEvent25 juni 2022

Ben je er klaar voor? Op zaterdagavond 25 juni van 18.00 tot 21.00 uur organiseren we het eerste VriendenEvent - Ready Player One! Beleef met ons de movie experience vol game referenties, doe mee met de quiz en win leuke prijzen! Wij zorgen voor chips en popcorn, zorgen jullie voor de goede antwoorden? ;)

Zoals jullie gewend zijn, is toegang voor jullie als Vrienden gratis en mogen jullie introducees meenemen voor een kleine meerprijs van €5,- per persoon. Daarnaast zorgen we ook voor een huisgemaakt hapje rond 18.30 uur. Laat van tevoren wel even weten of je komt en of je mee-eet, dan weten wij hoeveel we moeten koken. Aanmelden voor het eten kan tot woensdag 22 juni, en kost €5,- per persoon. Wil je aanmelden of heb je nog vragen over de Vriendenavond, stuur dan een mailtje naar info@nationaalvideogamemuseum.nl

Let op! Rond een uur of half 6 sluit de Passage en kun je dus niet meer via de hoofdingang naar binnen. Zorg er dus voor dat je een half uur van tevoren binnen bent, of kom via de zijingang (nooduitgang) aan de Luxemburglaan. Mocht deze deur dicht zitten, bel dan even naar de kassa (079 360 27 18), dan sturen wij iemand om je binnen te laten.

Samengevat:
Wanneer: zaterdag 25 juni 2022
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Eten: rond 18.30 uur, €5,- p.p.
Toegang: gratis voor Vrienden, €5,- p.p. voor introducees.

zij-ingang.png
Vriendenevent 06 ready player one.png

Word ook Vriend van het NVGM!

Dankjewel dat je een Vriend van het NVGM geworden bent! je ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail van ons, met verzoek voor een pasfoto!