top of page

VriendenEvent
15 okt 2022

Op zaterdagavond 15 oktober van 18.00 tot 21.00 uur organiseren we het tweede VriendenEvent - TRON Legacy! Beleef met ons de remake van de cult klassieker met meesterlijke muziek van techno-duo Daft Punk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals jullie gewend zijn, is toegang voor jullie als Vrienden gratis en mogen jullie introducees meenemen voor een kleine meerprijs van €5,- per persoon. Daarnaast zorgen we ook voor een hapje rond 18.30 uur. Laat van tevoren wel even weten of je komt en of je mee-eet, dan weten wij hoeveel we moeten koken. Aanmelden voor het eten kan tot vrijdag 14 oktober, en kost €5,- per persoon. Wil je aanmelden of heb je nog vragen over het VriendenEvent, stuur dan een mailtje naar info@nationaalvideogamemuseum.nl

Let op! Rond een uur of half 6 sluit de Passage en kun je dus niet meer via de hoofdingang naar binnen. Zorg er dus voor dat je een half uur van tevoren binnen bent, of kom via de zijingang (nooduitgang) aan de Luxemburglaan. Mocht deze deur dicht zitten, bel dan even naar de kassa (079 360 27 18), dan sturen wij iemand om je binnen te laten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even samengevat:
Wanneer: zaterdag 15 oktober 2022
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Eten: rond 19.00 uur, €5,- p.p.
Toegang: gratis voor Vrienden, €5,- p.p. voor introducees.

zij-ingang.png
VriendenEvent TRON.png

Word ook Vriend van het NVGM!

bottom of page