top of page

VriendenAvond 21 mei 2022

Jaja, het is zover: de eerste vernieuwde Vriendenavond! Van 18.00 tot 21.00 uur ben je van harte welkom om compleet los te gaan met gamen. Het museum zal dan gesloten zijn voor publiek, dus jullie kunnen rustig je gang gaan. Zoals jullie gewend zijn, is toegang op deze avonden voor jullie als Vrienden gratis en mogen jullie introducees meenemen voor een kleine meerprijs van €5,- per persoon.

Wat nieuw is, is dat we eten aanbieden! Rond 7 uur worden er pizza’s geserveerd, en voor €5,- p.p. kunnen Vrienden en introducees aanschuiven voor een hapje. Laat van tevoren wel even weten of je komt en of je mee-eet, dan weten wij hoeveel pizza’s we moeten halen. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen over de Vriendenavond, stuur ons dan een mailtje op info@nationaalvideogamemuseum.nl

Let op! Rond een uur of half 6 sluit de Passage en kun je dus niet meer via de hoofdingang naar binnen. Zorg er dus voor dat je een half uur van tevoren binnen bent, of kom via de zijingang (nooduitgang) aan de Luxemburglaan. Mocht deze deur dicht zitten, bel dan even naar de kassa (079 360 27 18), dan sturen wij iemand om je binnen te laten.

Samengevat:
Wanneer: zaterdag 21 mei 2022
Tjd: 18.00 – 21.00 uur
Eten: rond 19.00 uur, €5,- p.p.
Toegang: gratis voor Vrienden, €5,- p.p. voor introducees.

zij-ingang.png
bottom of page