top of page

VriendenAvond
19 nov 2022

Op zaterdag 19 november 2022 ben je van 18.00 tot 21.00 uur van harte welkom om compleet los te gaan met gamen. Het museum zal dan gesloten zijn voor publiek, dus jullie kunnen rustig je gang gaan. Zoals jullie gewend zijn, is toegang op deze avonden voor jullie als Vrienden gratis en mogen jullie introducees meenemen voor een kleine meerprijs van €5,- per persoon.

Tegen betaling €5,- p.p. kun je rond 7 uur
aanschuiven voor het eten. Laat van tevoren wel even weten of je komt en of je mee-eet. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen over de  Vriendenavond, stuur ons dan een mailtje op info@nationaalvideogamemuseum.nl

Let op! Rond een uur of half 6 sluit de Passage en kun je dus niet meer via de hoofdingang naar binnen. Zorg er dus voor dat je een half uur van tevoren binnen bent, of kom via de zij-ingang (nooduitgang) aan de Luxemburglaan. Mocht deze deur dicht zitten, bel dan even naar de kassa (079 360 27 18), dan sturen wij iemand om je binnen te laten.

Samengevat:
Wanneer: zaterdag 19 november 2022
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Eten: rond 19.00 uur, €5,- p.p.
Toegang: gratis voor Vrienden, €5,- p.p. voor introducees.

zij-ingang.png

Word ook Vriend van het NVGM!

Dankjewel dat je een Vriend van het NVGM geworden bent! je ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail van ons, met verzoek voor een pasfoto!

bottom of page