Vrienden van het NVGM

Wat houdt een Vriendschap in?
In 2020 zijn we met onze Vrienden van het NVGM-actie begonnen, omdat veel bezoekers ons graag extra wilden steunen. Maar naast dat je ons steunt als museum, geven wij zeker ook wat terug! Als Vriend van het NVGM krijg je:

Korting
Op vertoon van je Vriendenpas krijg je 10% korting op merchandise in de museumshop en op horeca bij de Barcade.

Gratis gamen
Elke maand mag je een dag gratis komen gamen op een moment dat jij uitkiest. Je hoeft alleen je pas aan de kassa te laten zien, dus je hoeft niet van tevoren een kaartje te reserveren.

Vriendenkalender 2024

De agenda wordt snel weer gevuld als we open zijn op de nieuwe locatie 🙂

 

VriendenAvonden
Vier keer per jaar organiseren wij een VriendenAvond na sluitingstijd. Tijdens deze avonden kunnen Vrienden vrij gamen in het museum van 18.00 – 21.00 uur. Voor een kleine meerprijs van €7,50 p.p. verzorgen wij ook een hapje te eten, zoals bijvoorbeeld Japanse curry, pizza of huisgemaakte stamppot (we zullen van tevoren communiceren wat het gaat worden). Deze avond is voor Vrienden van het NVGM gratis, maar als je een introducee mee wil nemen, kan dat voor €5,- p.p. Wij zorgen voor wat kleine snackjes tijdens de avond.

VriendenEvents
Elk half jaar zal er ook een VriendenEvent plaatsvinden, zoals een boardgame avond, een workshop of een lezing over interessante onderwerpen. Net als de VriendenAvonden zullen deze ongeveer van 18.00 – 21.00 uur zijn en kan je een introducee meenemen voor €5,- p.p.

Wat kost het?
Een Vriendschap kost €100,- per jaar, vanaf de eerste dag van de maand na aanmelding. Wanneer je Vriendschap afloopt, ontvang je een maand van tevoren een e-mail van ons met de vraag of je wil verlengen.

Aanmelden
Je kan je aanmelden als Vriend door het formulier in te vullen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestiging met factuur via de mail met een verzoek om een pasfoto voor je speciale Vriendenpas. De pas kun je dan bij je eerstvolgende bezoek ophalen bij onze kassa.

    Velden met * zijn verplicht
    Ik ga akkoord met de Privacy verklaring