Vrienden van het NVGM

Wat houdt een Vriendschap in?
In 2020 zijn we met onze Vrienden van het NVGM-actie begonnen, omdat veel bezoekers ons een warm hart toedragen. Als Vriend van het NVGM krijg je hele leuke extra’s:

Korting
Op vertoon van je Vriendenpas krijg je 10% korting op merchandise in de museumshop en op horeca bij de Barcade.

Gratis gamen
Per twee maanden mag je steeds een dag gratis komen gamen. Je hoeft alleen je pas aan de kassa te laten zien, dus je hoeft niet van tevoren een kaartje te reserveren. Dat maakt dat je per jaar 6x een free gaming dag hebt!

Meer extra’s zien van de Vriendenpas? Check de rest hier beneden. 👇

Vriendenkalender 2024

6 juli: Videogame pubquiz + gamen + Pizza party 🍕

14 november: save the date!

 

VriendenEvents
Elk half jaar zal er een VriendenEvent plaatsvinden, zoals een boardgame avond, een workshop of een lezing over interessante onderwerpen. Tijdens deze avonden kunnen Vrienden ook vrij gamen in het museum. Voor een kleine meerprijs van €7,50 p.p. verzorgen wij ook een hapje te eten, zoals bijvoorbeeld Japanse curry, pizza of huisgemaakte stamppot (we zullen van tevoren communiceren wat het gaat worden). Deze avond is voor Vrienden van het NVGM gratis, maar als je een introducee mee wil nemen, kan dat voor €10,- p.p. Wij zorgen voor wat kleine snackjes tijdens de avond.

Wat kost het?
Een Vriendschap kost €150,- per jaar, vanaf de eerste dag van de maand na aanmelding. Wanneer je Vriendschap afloopt, ontvang je een maand van tevoren een e-mail van ons met de vraag of je wil verlengen.

Aanmelden
Je kan je aanmelden als Vriend door het formulier in te vullen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestiging met factuur via de mail met een verzoek om een pasfoto voor je speciale Vriendenpas. De pas kun je dan bij je eerstvolgende bezoek ophalen bij onze kassa.

    Velden met * zijn verplicht
    Ik ga akkoord met de Privacy verklaring