top of page

VRIENDEN VAN HET NVGM

Wat houdt een Vriendschap in?

In 2020 zijn we met onze Vrienden van het NVGM-actie begonnen, omdat veel bezoekers ons graag extra wilden steunen. Maar naast dat je ons steunt als museum, geven wij zeker ook wat terug! Als Vriend van het NVGM krijg je:
 

Korting

Op vertoon van je Vriendenpas krijg je 10% korting op merchandise in de museumshop en op horeca bij de Barcade.

 

Gratis gamen

Elke maand mag je een dag gratis komen gamen op een moment dat jij uitkiest. Je hoeft alleen je pas aan de kassa te laten zien, dus je hoeft niet van tevoren een kaartje te reserveren.

 

Vriendenavonden

Vier keer per jaar organiseren wij een VriendenAvond na sluitingstijd. Tijdens deze avonden kunnen Vrienden vrij gamen in het museum van 18.00 – 21.00 uur. Voor een kleine meerprijs van €5,- p.p. verzorgen wij ook een hapje te eten, zoals bijvoorbeeld Japanse curry, pizza of huisgemaakte stamppot (we zullen van tevoren communiceren wat het gaat worden). Deze avond is voor Vrienden van het NVGM gratis, maar als je een introducee mee wil nemen, kan dat voor €5,- p.p. Wij zorgen voor wat kleine snackjes tijdens de avond.

 

Vriendenevents

Elk half jaar zal er ook een VriendenEvent plaatsvinden, zoals een boardgame avond, een workshop of een lezing over interessante onderwerpen. Net als de VriendenAvonden zullen deze ongeveer van 18.00 – 22.00 uur zijn en kan je een introducee meenemen voor €5,- p.p.

 

Wat kost het?

Een Vriendschap kost €100,- per jaar, vanaf de eerste dag van de maand na aanmelding. Wanneer je Vriendschap afloopt, ontvang je een maand van tevoren een brief van ons met de vraag of je wil verlengen.

 

Vriendenkalender 2023

Zet deze data alvast in je agenda!

VriendenAvond 1: za 18 februari 18.00 - 21.00 uur

VriendenEvent 1: za 22 april 18.00 - 21.00 uur

VriendenAvond 2: za 27 mei 18.00 - 21.00 uur

VriendenAvond 3: za 8 juli 18.00 - 21.00 uur

VriendenEvent 2: za 7 oktober 18.00 - 21.00 uur

VriendenAvond 4: za 26 november 18.00 - 21.00 uur

 

Nieuwsbrief

Via onze Mailchimp nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden van de VriendenAvonden en -Events, hou deze dus goed in de gaten! Mochten er nog vragen zijn over je Vriendschap, kun je ons altijd bereiken op info@nationaalvideogamemuseum.nl

 

Aanmelden

Je kan je aanmelden als Vriend door het formulier hiernaast in te vullen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestiging met factuur via de mail met een verzoek om een pasfoto voor je speciale Vriendenpas. De pas kun je dan bij je eerstvolgende bezoek ophalen bij onze kassa.

Word ook Vriend van het NVGM!

Dankjewel dat je een Vriend van het NVGM geworden bent! je ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail van ons, met verzoek voor een pasfoto!

bottom of page