VRIENDEN VAN HET NAVGM

Ondanks de zware tijden houden wij als medewerkers van het Nationaal Videogame Museum er toch zoveel mogelijk de moed in! Daarom hebben we de sluiting aangegrepen om alvast een begin te maken met een aantal aanpassingen die al op ons wensenlijstje stonden. We zijn inmiddels druk bezig met het vergroten van het museum, het verdiepen van de beleving en het versterken van de museale en educatieve waarde van ons mooie museum. 

 

Daarnaast is er nu ook de tijd om na te denken over verzoeken die we van jullie, de fans en vrienden van het museum, hebben gekregen. Een van de verzoeken was of we voor speciale fans een exclusieve avondopenstelling zouden willen overwegen. Een ander verzoek was of er speciale events in het museum kunnen worden georganiseerd voor de echte fans. 


We hebben jullie gehoord! En daarom willen we jou graag uitnodigen om ‘Vriend van het NaVGM’ te worden! Vrienden van het NaVGM krijgen exclusieve voordelen die alleen voor vrienden gelden, waaronder:

  • Maar liefst twaalf keer per jaar exclusieve toegang tot Gaming Golden Hours. Elke eerste zaterdag van de maand blijft het museum twee uur langer open. Gratis toegang alleen voor Vrienden tijdens die twee uur! Het hele museum alleen voor jullie!

  • Twee keer per jaar exclusieve toegang tot het speciale Vrienden van het NaVGM Event. Een unieke avond met speciale gasten en onbeperkt toegang tot het museum. 

  • Op vertoon van je Vrienden van het NaVGM-pas 10% korting op alle Horeca en museumwinkel producten.

  • Maandelijks wordt je van alles op de hoogte gesteld met jouw Vrienden van het NaVGM Nieuwsbrief.

Je kunt nu al Vriend van het NaVGM worden voor maar €100,- per kalenderjaar. Voor snelle beslissers hanteren we de hele maand april en mei een korting van 50% voor de rest van dit jaar, met een extra exclusief aanbod. Beslis je nu, dan ben je nu al uitgenodigd als eregast tijdens de Speciale Preview en Preparty voor Vrienden tijdens de feestelijke heropening van het museum.   

Als Vriend van het NaVGM kan je niet alleen gebruik maken van alle bovenstaande voordelen, je ondersteunt ook het Nationaal Videogamemuseum in deze bijzondere tijden. Wij hebben je nu nodig!

Een ding is zeker, bij de heropening van het museum zal je als Vriend van het NaVGM je ogen uitkijken. Want wij blijven keihard voor jullie werken om de beleving en museale waarde van ons Nationaal Videogamemuseum verder te versterken!

Word ook vriend van het NaVGM!

CONTACT

© 2019 Stichting Nationaal Videogame Museum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon