top of page

VACATURES

Het Nationaal Videogame Museum is 'the place to be' voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames. Het museum laat bezoekers ook de games van morgen ervaren. Gamers van jong tot oud zijn welkom om te spelen, ontdekken, leren en ervaringen online te delen.

Wij zijn op zoek naar een: 

Junior Servicemonteur

0,8 fte - 0,9 fte (32 - 36 uur)

Waar kom je te werken?

Bij het leukste museum van Nederland! Het Nationaal Videogame Museum is een interactief museum waar de bezoeker de museumstukken kan aanraken en kan spelen. Je komt in een heel divers team te werken met collega’s met diverse achtergronden, leeftijden, genderidentiteiten, neurodiversiteiten en vooral een hele dosis gezelligheid, positiviteit en acceptatie.

Wat zoeken wij?

Honderden spellen staan dagelijks aan en zijn speelbaar voor de bezoekers. Deze arcadekasten en games hebben dan ook vanzelfsprekend onderhoud nodig en vrij specifieke kennis.

Voor het Nationaal Videogame Museum zijn wij dus op zoek naar een Junior Servicemonteur die zelfstandig zorg draagt voor het algeheel technisch functioneren van onze arcadekasten en andere games. Jij zorgt, samen met twee andere collega’s, dat storingen in de basis worden opgelost en dat ons belangrijkste bezit, onze arcadekasten, optimaal werken. Je bent overigens in staat transparant te communiceren met je collega’s en bent flexibel ingesteld.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand met een passie voor techniek, met nieuwsgierigheid naar hoe zaken in elkaar zitten en de drive hebben om problemen te onderzoeken en op te lossen. Daarbij vinden we het niet zozeer belangrijk welke opleiding je gevolgd hebt, zolang deze maar (deels) aansluit bij onze werkzaamheden. Je krijgt hierbij niet alleen te maken met elektrotechniek, maar ook met hard- en software en eventueel het programmeren daarvan. Mis je een gedeelte van deze kennis? Dan zijn wij bereid om te investeren in trainingen en opleidingen, maar onze eigen brede kennis op dit gebied is in de basis al genoeg om je intern op te leiden.

Je draagt je kennis ten behoeve van preventief onderhoud vervolgens over aan je collega’s zodat zij de arcadekasten preventief in goede conditie kunnen houden.

Competenties & functie-eisen

  • Je hebt (minimaal) MBO 3 of 4 richting elektrotechniek, ICT, monteur of soortgelijke opleiding.

  • Zelfstandigheid en flexibiliteit.

  • Affiniteit met games en/of hardware en software.

  • Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid naar hoe zaken in elkaar zitten, hoe ze werken en hoe ze gerepareerd kunnen worden.

 

Een rugzak aan ervaring vinden wij niet noodzakelijk, maar we zoeken wel iemand met een drive tot onderzoeken en die stapsgewijs een probleem de baas kan worden. Je bent 32 - 36 uur beschikbaar.

 

Wat kan je verwachten?

Wij bieden jou een inspirerende en waanzinnige werkplek in het tofste museum van Nederland. Je kunt van ons in ieder geval een marktconform salaris verwachten en een fantastische werkomgeving. We hebben een open bedrijfscultuur en plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn erg belangrijk voor ons.

Deze functie is in ieder geval voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Onze doelstelling is goede mensen aan ons te binden. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid streven wij naar een vast dienstverband.

Spreekt deze functie je aan?

Solliciteer dan door ons je cv en een korte motivatie te sturen voor 15 augustus 2022. Meer informatie over het museum en de functie kan ingewonnen worden via rodney.van.beek@nationaalvideogamemuseum.nl. Wanneer er een match is, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

bottom of page