top of page
Background.png

Nieuws

De laatste nieuwsberichten van het Nationaal Videogame Museum

September 29, 2020

Update Corona-voorzorgsmaatregelen

Het museum neemt alle Corona-voorzorgsmaatregelen in acht die door onze overheid worden aangegeven. Bij binnenkomst worden bezoekers, handsfree, gecheckt op een eventuele verhoging van de lichaamstemperatuur. Bij de ingang bent u verplicht om uw handen te desinfecteren. Ook in het museum dient u uw handen, evenals de videogames, te desinfecteren met de daarvoor beschikbaar gestelde desinfectiemiddelen. U wordt er op gewezen om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast maken wij vanaf heden gebruik van speciale anderhalvemeter-kaarten, waarmee u in het museum tijdens het spelen met onze historische collectie videogames uw persoonlijke anderhalvemeter-zone afbakent door deze kaarten aan weerskanten naast u neer te leggen (als daar een arcadekast staat). 

Nog even in het kort de voorzorgsmaatregelen:

  • lichaamstemperatuur check

  • desinfectie handen

  • desinfectie videogames

  • attendering op anderhalve meter afstand 

  • afbakeningskaarten anderhalve meter bij videogames
     

Wij doen er alles aan om uw veiligheid te optimaliseren en heten u dan ook van harte welkom in ons Nationaal Videogame Museum!

July 01, 2020

Kaartverkoop open!

Vanaf vandaag kun je een ticket boeken voor de periode na 1 augustus (ook voor kinderfeestjes). Zodra we een concrete datum hebben wanneer we weer open gaan in juli, laten we dat jullie natuurlijk weten! En openen we ook de kaartverkoop vanaf die datum. Koop nu je ticket!

June 25, 2020

Groupon of Social Deal ticket?

Een aantal van jullie hebben een tijd terug al een Groupon of een Social Deal ticket gekocht. Door de Covid-19 situatie hebben sommigen van jullie deze nog niet kunnen inwisselen. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld en kunnen wij binnenkort onze deuren ook weer openen. Door de situatie hebben we wel wat maatregelen moeten treffen. Je kan hier meer over lezen op onze homepage.

 

Jullie reeds aangekochte Groupon of Social Deal tickets kunnen worden ingeruild voor een standaard entreeticket in augustus. Dit is voor een tijdslot van 2 uur. Stuur ons een e-mail op info@nationaalvideogamemuseum.nl voor de instructies! We zien jullie graag weer!

1 / 1

Please reload

bottom of page