top of page

TARIEVEN
per 1 juli 2022

Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben, zijn de energieprijzen enorm omhooggeschoten. Omdat onze collectie voor het grootste deel uit speelbare elektronische apparaten bestaat, merken wij dat extra hard. Om onze kosten te kunnen blijven dekken, moeten we – net als een hoop andere organisaties – het iets zuiniger aan gaan doen. Vanaf 1 juli willen we een aantal veranderingen gaan doorvoeren, zoals een kleine ophoging van de toegangsprijs. Maar we zijn ook op zoek gegaan naar iets leuks voor jullie, onze vaste bezoekers, namelijk: stempelkaarten voor gratis bezoek!

 

Entree

Door de hoge energieprijzen, moeten we helaas een verhoging van de entree doorvoeren. We hebben geprobeerd te verhoging zo laag mogelijk te houden: genoeg om onze kosten te dekken en om het niet te hard in de portemonnee te voelen voor onze bezoekers. Het gaat om verhoging € 2,50 p.p. per ticket (voor alle tijdslots).

 

Dat betekent dat de ticketprijzen er als volgt uit komen te zien:
1 tijdslot (2 uur): € 12,50 p.p.
2 tijdslots (4 uur): € 17,50 p.p.
3 tijdslots (6 uur): € 22,50 p.p.
4 tijdslots (8 uur): € 25,00 p.p.

5 tijdslots (10 uur = alleen op vrijdag): € 27,50 p.p.
Kinderfeestje: € 13,50 p.p.

 

Stempelkaarten

Om toch ook iets leuks te introduceren, gaan we een speciale stempelkaart ontwikkelen. Bij elk tijdslot dat je bezoekt, krijg je van ons een stempel. De kaart is persoonsgebonden, maar je krijgt wel een stempel voor elk tijdslot, dus een hele dag gamen is al 3 à 4 stempels! Ook leuk: kom je met en betaal je voor meerdere personen (zoals je broertje, je nichtje of je oma), dan zijn hun stempels ook voor jou. Zo heb je je stempelkaart zo vol. En bij een volle kaart van 10 stempels, kun je een hele dag gratis komen gamen. Dit bezoek hoef je niet te reserveren. Je hoeft alleen maar je stempelkaart in te leveren bij de kassa.

 

Openingstijden

Na de zomervakantie zullen we minder open zijn. We zullen de deuren sluiten op donderdag en mogelijk ook op vrijdagavond (koopavond). Deze sluiting is tweeledig: deels om de kosten lager te houden en ook om zowel de collectie als de organisatie meer rust te geven. Je kan je misschien voorstellen dat een speelbaar museum als het onze veel onderhoud nodig heeft. Door het continue gebruik van de spelmachines is er sprake van slijtage en soms ook schade. Met een extra dag om alles weer tiptop in orde te maken, hopen we jullie een nog fijnere game-ervaring aan te kunnen bieden.

bottom of page