Kinderfeestjes

Wij organiseren regelmatig feestjes voor groepen kinderen, met eventueel een lekkere lunch in onze Barcade en natuurlijk urenlang game-plezier!
Het tarief voor een kinderfeestjes arrangement bedraagt €20,- per persoon (t/m 4 jaar zijn kinderen gratis). Er mag altijd één begeleider gratis mee naar binnen, extra begeleiders betalen €15,- per persoon.

  • Tijdslots voor kinderfeestjes zijn iedere dag van 12:00-15:00 uur of om 15:00-18:00 uur.
  • Tickets zijn geldig voor een bepaald tijdslot op een bepaalde dag, en zijn niet inwisselbaar voor een ander tijdslot op een andere dag na aankoop.
  • Het minimum aantal personen voor een kinderfeestje is zes (exclusief begeleiders) .
  • Het maximum aantal personen dat je direct zelf kunt boeken is tien. Wil je met meer personen komen? Neem dan contact met ons op.
  • Ons arrangement biedt toegang tot het museum voor drie uur. Dit is in principe gelijk aan bezoek voor reguliere bezoekers van 2 uur, maar jullie krijgen een uur extra om taart te eten, cadeautjes uit te pakken of om lekker te lunchen in de Barcade.
  • Je krijgt een feestelijk gedekte tafel waar de hele groep alles op kwijt kan.
    In verband met hygiëne mogen er geen eigen meegebrachte versnaperingen meer uitgedeeld worden.

Uitzondering wordt alleen gemaakt voor voedselallergieën. Wel mag je eigen verjaardagstaart meenemen.

Hoe werkt het?
Je boekt van tevoren tickets voor een kinderfeestje. Wanneer je op de dag van het feestje naar het museum komt, melden jullie je bij de kassa. Bij onze horeca krijgen jullie een feestelijk gedekte tafel toegewezen en kunnen jullie eventueel ook eten bestellen voor lunch of avondeten. Op de tafel zetten we wat snoepjes, chips en wat kannen limonade klaar. Aan deze tafel kunnen jullie taart eten en cadeautjes uitpakken. Het totale kinderfeestje duurt maximaal drie uur. In deze drie uur zit zowel de tijd in de Barcade als het vrij gamen in het museum. 

Menu

Let op: het kinderfeestjes arrangement is exclusief lunch. Speciaal voor kinderfeestjes bieden wij de volgende extra opties voor het eten:

Tosti kaas of ham/kaas: €3,- p.p.
Jumbo hotdog (halal): €4,- p.p.
Poffertjes (10 st.): €4,50 p.p.
Patat met snack*: €6,- p.p.
*Kroket/frikandel/kaassoufflé/kipnuggets​

Op de dag zelf nemen wij de bestelling voor het eten op bij de Barcade.