Kinderfeestjes

Wij organiseren regelmatig feestjes voor groepen kinderen, met eventueel een lekkere lunch in onze Barcade en natuurlijk urenlang game-plezier!
Het tarief voor een kinderfeestjes arrangement bedraagt €13,50 per persoon, ongeacht leeftijd (dus ook begeleiders).

  • Tickets zijn geldig voor een bepaald tijdslot op een bepaalde dag, en zijn niet inwisselbaar voor een ander tijdslot op een andere dag na aankoop.
  • Het minimum aantal personen voor een kinderfeestje (kinderen inclusief begeleiders) is 6.
  • Het maximum aantal personen dat je direct zelf kunt boeken is 10. Wil je met meer personen komen? Neem dan contact met ons op.
  • Ons arrangement biedt toegang tot het museum voor 2 uur. Dit is in principe gelijk aan bezoek voor reguliere bezoekers, maar jullie krijgen een extra half uur om taart te eten, cadeautjes uit te pakken of om lekker te lunchen in de Barcade (LET OP: heb je het laatste tijdslot geboekt? Kom dan een half uur eerder!).
  • Je krijgt een feestelijk gedekte tafel waar de hele groep alles op kwijt kan.
    In verband met hygiëne mogen er geen eigen meegebrachte versnaperingen meer uitgedeeld worden.

Uitzondering wordt alleen gemaakt voor voedselallergieën. Wel mag je eigen verjaardagstaart meenemen.

Hoe werkt het?
Je boekt van tevoren tickets voor een kinderfeestje. Wanneer je op de dag van het feestje naar het museum komt, melden jullie je bij de kassa en krijgen jullie een feestelijk gedekte tafel toegewezen, met wat snoepjes en chipjes. Ook zal er een kan limonade klaarstaan. Aan deze tafel kunnen jullie taart eten of cadeautjes uitpakken. De kinderen kunnen vervolgens twee uur vrij gamen in ons museum. Na de twee uur kunnen jullie genieten van een lekkere lunch in onze Barcade.

Menu

Let op: het kinderfeestjes arrangement is exclusief lunch. Speciaal voor kinderfeestjes bieden wij de volgende extra opties voor het eten:
Tosti kaas of ham/kaas: €3,- p.p.

Hotdog (halal): €3,25 p.p.

Kinderportie patat met een snack (kroket, kaassoufflé of frikandel): €6,- p.p.

Kinderportie patat of een snack (kroket, kaassoufflé of frikandel) los: €3,- p.p.

Op de dag zelf zullen we uw eventuele bestelling voor het eten opnemen.