top of page

DONEER TIJD

Als vrijwilliger

Ons museum draait volledig op vrijwilligers. 
Regelmatig zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij projecten, voor rondleidingen of onderhoud en verkoop. Als je het knutselen aan oude spelsystemen helemaal te gek vindt, of met de mouwen opgestroopt elke gast een te gekke ervaring wil bieden, kan je jezelf aanmelden als vrijwilliger.

DONEER GELD

Financiële bijdragen altijd welkom

Het museum wordt continu aangevuld met waardevolle stukken door de vele donateurs die de stichting kent. Sommige objecten zijn echter door de waarde of schaarste minder makkelijk te verkrijgen voor een non-profit organsatie of donatie, daarom doen we een beroep op de community om middels een kleine donatie gezamenlijk het voor elkaar te krijgen om het museum aan te vullen met de meest gevraagde videogames. Dit kan bijvoorbeeld via ons Ko-Fi account.

DONEER MIDDELEN

Help ons verder

In Nederland staan miljoenen spelcomputers, homecomputers en verwante objecten op zolders stof te happen. Mocht je er vanaf willen, gooi het dan in ieder geval niet weg maar doneer ze dan aan ons museum. Wij zullen de donaties nooit doorverkopen maar juist onderhouden en voor iedereen beschikbaar stellen. Zodat jij het plezier wat je vroeger had, nu kunt delen met meer mensen dan ooit in je huiskamer passen. ;)

DONEER AANDACHT

Likes, plusjes en kudos

Help onze gamers fanbase groeien. Praat mee met hashtag #NaVGM, like en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en deel berichten van media. Deel ook eigen toffe ervaringen in het museum met al je vrienden en wordt onze ambassadeur bij andere gamers. Kudos zijn altijd welkom!

bottom of page