Feesten & Partijen

UPDATE kinderfeestjes i.v.m. Corona-

maatregelen:     

Door de aangepaste Corona-maatregelen hebben o.a. onze Barcade (tijdelijk) moeten sluiten. Die laatste maatregel heeft invloed op de kinderfeestjes. Omdat we het horeca-gedeelte hebben moeten sluiten, kunnen we jullie niet de feestelijk gedekte tafel met snackjes en limonade aanbieden, die bij het arrangement hoort en kunnen jullie dus geen eigen taart meenemen. Daarvoor in de plaats geven we de kids speciale goodiebags mee naar huis, met snackjes en limonade die bij het kinderfeestje horen. 


Natuurlijk mogen kinderen even snel wat (zelf-meegenomen) eten en drinken nuttigen, maar dat mag niet in het museum zelf in verband met de (historische) elektronica. En natuurlijk blijft het half uurtje extra bezoek wel gewoon van toepassing. Jullie mogen dus een half uur eerder komen of een half uur langer blijven dan het geboekte tijdslot.

Het Nationaal Videogame Museum heeft alles in huis om een goed bedrijfsevenement, kinderfeest of partij te organiseren.

Kinderfeestjes-arrangement
Wij organiseren regelmatig feestjes voor groepen kinderen, inclusief een lekkere lunch in onze Barcade en natuurlijk uren lang game-plezier! In verband met de Covid-19 situatie zal het kinderfeestjes-arrangement iets anders zijn dan jullie van ons gewend zijn, maar het zal zeker de pret niet drukken. De aangepaste maatregelen zijn:
 

 • Het tarief voor een Kinderfeestjes-arrangement bedraagt €12,50 per persoon, ongeacht leeftijd (dus ook begeleiders).

 • Tickets zijn geldig voor een bepaald tijdslot op een bepaalde dag, en zijn niet inwisselbaar voor een ander tijdslot op een andere dag na aankoop.

 • Het minimum aantal personen voor een kinderfeestje (kinderen inclusief begeleiders) is 6. Het maximum aantal personen 10.

 • Ons arrangement biedt toegang tot het museum voor 2 uur. Dit is in principe gelijk aan bezoek voor reguliere bezoekers, maar u krijgt een extra half uur om lekker te lunchen in de Barcade.

 • U krijgt een feestelijk gedekte tafel waar de hele groep alles op kwijt kan.

 • Een eigen taart mag meegenomen worden voor in de Barcade.

 • In verband met hygiëne mogen er geen eigen meegebrachte versnaperingen meer uitgedeeld worden. Uitzondering wordt alleen gemaakt voor voedselallergieën.

Let op: het kinderfeestjes arrangement is exclusief lunch. Speciaal voor kinderfeestjes bieden wij de volgende extra opties voor het eten:
 

 • Tosti kaas of ham/kaas: €2,75 p.p.

 • Hotdog (halal): €3,00 p.p.

 • Kinderportie patat met een snack (kroket, kaassouflée of frikandel): €5,50 p.p.

Op de dag zelf zullen we uw eventuele bestelling voor het eten opnemen.

(Kinderfeestjes kunnen niet geboekt worden in combinatie met toegangsbewijzen van Social Deal en Groupon)

Hoe werkt het?

Je boekt van tevoren een plekje. Wanneer je op de dag van het feestje naar het museum komt, melden jullie je bij de kassa en krijgen jullie een feestelijk gedekte tafel toegewezen, met wat snoepjes en chipjes. Ook zal er een kan limonade klaarstaan. Aan deze tafel kunnen jullie taart eten of cadeautjes uitpakken. De kinderen kunnen vervolgens twee uur vrij gamen in ons museum. Na de twee uur kunnen jullie genieten van een lekkere lunch in onze vernieuwde Barcade.

 

 

 

 Partijen en bedrijfsevenementen
Is een plek bomvol gaming historie dé plek waar u graag een evenement of feestelijke partij organiseert? Mail dan uw wensen naar: zakelijk@nationaalvideogamemuseum.nl. Kijk voor meer informatie over ons aanbod games en ruimtes op onze Gameplay pagina.

Koop nu tickets
CONTACT

© 2019 Stichting Nationaal Videogame Museum

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey YouTube Icon
 • Grey Twitter Icon