Educatie

Het NVGM is de plek waar plezier en leren samenkomen. Kom naar het museum om door één van onze museumdocenten meegenomen te worden door de geschiedenis van dit unieke culturele erfgoed. Je leert over de ontwikkeling van videogames van entertainment naar maatschappelijke relevantie en het huidige gebruik in het onderwijs.

Zijn jullie op school bezig met het behandelen van een bepaald thema en weet je niet goed of NVGM hier wel goed bij aansluit? Zou je hierover met een educator in het museum van gedachten willen wisselen? Kijk dan bij ‘Bezoek op Maat’ om in contact te komen!

Onze onderwijsprogramma’s

Kosten

Het NVGM is de plek waar plezier en leren samenkomen. Kom naar het museum om door één van onze museumdocenten meegenomen te worden door de geschiedenis van dit unieke culturele erfgoed.
Zijn jullie op school bezig met het behandelen van een bepaald thema en weet je niet goed of NVGM hier wel goed bij aansluit? Zou je hierover met een educator in het museum van gedachten willen wisselen? Kijk dan bij Bezoek op Maat om in contact te komen!

Reserveren

Reserveren kan door het formulier op de pagina van het Onderwijsprogramma in te vullen. Laat je contactgegevens achter en kies een datum dat jullie willen komen. Dan sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging.

Let op: op maandag en dinsdag zijn we als museum gesloten en kunnen we alleen groepen ontvangen van 50 personen of meer.