top of page
20210614 NatVGM 005 DEF.jpg

EDUCATIE

Het NVGM is de plek waar plezier en leren samenkomen. Kom naar het museum om door één van onze museumdocenten meegenomen te worden door de geschiedenis van dit unieke culturele erfgoed. Je leert over de ontwikkeling van videogames van entertainment naar maatschappelijke relevantie en het huidige gebruik in het onderwijs. 

Zijn jullie op school bezig met het behandelen van een bepaald thema en weet je niet goed of NVGM hier wel goed bij aansluit? Zou je hierover met een educator in het museum van gedachten willen wisselen? Kijk dan bij Bezoek op Maat om in contact te komen!

Onze onderwijsprogramma’s


Kosten
De kosten van het volgen van een van de onderwijsprogramma’s is €95,- plus €10,- per persoon. Om jullie bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, vragen wij om één begeleider per tien leerlingen die actief deelneemt en de groep leerlingen begeleidt.

Reserveren
Reserveren kan door het formulier op de pagina van het Onderwijsprogramma i
n te vullen. Laat je contactgegevens achter en kies een datum dat jullie willen komen. Dan sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging.

Let op: op maandag en dinsdag zijn we als museum gesloten en kunnen we alleen groepen ontvangen van 50 personen of meer.

Bereikbaarheid
Kijk voor een routebeschrijving naar ons museum bij Contact & Info. Als jullie met een schoolbus komen, kan deze tijdelijk geparkeerd worden naast het Stadstheater Zoetermeer. De bus kan hier helaas niet blijven staan.

Kroniek der Videogames.png
Bezoek op maat.png
Maatwerk
bottom of page