Bereikbaarheid en parkeren

Openbaar Vervoer

Plan uw route naar het Nationaal Videogame Museum via 9292.nl. Tram 3, 4 en 34 stoppen op halte Stadhuis, nog geen vijf minuten lopen bij het Nationaal Videogame Museum vandaan.

Gratis parkeren

Voor alle parkeergarages van Stadshart Zoetermeer geldt de eerste 2 uur (2 x 60 min.) gratis parkeren. Daarna zijn de kosten €1,50 voor iedere 50 minuten.

Parkeergarage P4 Luxemburglaan is een 24 uur garage met 11 verdiepingen en kun je dag en nacht toegang.

Parkeergarage P9 Duitslandlaan is ook een 24 uur garage met 15 verdiepingen. Vanaf 23.15 uur is deze garage vanaf de 9de etage afgesloten. Ook de liften gaan dan niet verder dan de 9de etage en in de trappenhuizen vallen de deuren dicht en op slot. Dit wordt overal in de garage duidelijk aangegeven, het is niet de bedoeling dat er dan nog auto’s staan.

Mocht dit wel het geval zijn dan kun je een beroep doen via de intercom op de meldkamer van INTERPARKING. Zij sturen dan de parkeerservice aan of openen vanaf de meldkamer de deur zodat u naar de auto kan en kan uitrijden.

met de fiets

Naast het museum is een gratis bewaakte fietsenstalling Z-stal fietsenstalling Noordwaarts. Let op! Deze fietsenstalling heeft eigen openingstijden.