Bedrijfsuitjes

Wij organiseren regelmatig evenementen zoals uitjes en werkbezoeken voor bedrijven en groepen, met lunch, diner, borrelhapjes, rondleidingen en natuurlijk uren lang game-plezier!

Catering
Van hard werken krijg je honger!​ Wij kunnen jullie van een volledig verzorgde lunch of diner voorzien. Of bittergarnituur serveren wanneer jullie een kleine pauze nemen van het gamen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Rondleiding
Naast een rondleiding in ons museum, waarbij je langs de verschillende tijdskamers wordt geleid en meer te weten komt over gamen in die tijd, kunnen we jullie ook een kijkje geven achter de schermen. Bezoek onze Technische Dienst en ontdek hoe arcademachines in elkaar zitten en hoe wij deze onderhouden en repareren.

Toernooi
Daarnaast kunnen we voor jullie bedrijf ook een gametoernooi organiseren, zoals bijvoorbeeld een afvalrace in Mariokart of een wedstrijdje om te zien wie de highscore neerzet in Sonic Blast Heroes!

Heeft u behoefte aan een offerte op maat, dat aansluit bij uw wensen en eisen van het bedrijfsfeest? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op

    Gewenste datum *
    Rondleiding gewenst *
    Velden met * zijn verplicht
    Ik ga akkoord met de Privacy verklaring