top of page

Bedrijfsuitjes

Wij organiseren regelmatig evenementen zoals uitjes en werkbezoeken voor bedrijven en groepen, met lunch, diner,  borrelhapjes, rondleidingen en natuurlijk uren lang game-plezier! Mail ons op zakelijk@nationaalvideogamemuseum.nl voor een offerte op maat.
 

Catering

Van hard werken krijg je honger!​ Wij kunnen jullie van een volledig verzorgde lunch of diner voorzien. Of bittergarnituur serveren wanneer jullie een kleine pauze nemen van het gamen. Vraag naar de mogelijkheden via bovenstaande e-mail.

Rondleiding

Naast een rondleiding in ons museum, waarbij je langs de verschillende tijdskamers wordt geleid en meer te weten komt over gamen in die tijd, kunnen we jullie ook een kijkje geven achter de schermen. Bezoek onze Technische Dienst en ontdek hoe arcademachines in elkaar zitten en hoe wij deze onderhouden en repareren. 

Toernooi

Daarnaast kunnen we voor jullie bedrijf ook een gametoernooi organiseren, zoals bijvoorbeeld een afvalrace in Mariokart of een wedstrijdje om te zien wie de highscore neerzet in Sonic Blast Heroes! 

bottom of page