• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • YouTube kanaal Game Museum
  • Grey Twitter Icon

Het Nationaal Videogame Museum is 'the place to be' voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis, maatschappelijke en culturele kant van videogames. Het museum laat haar bezoekers ook de games van morgen ervaren. Gamers van jong tot oud zijn welkom om te spelen, ontdekken, leren en ervaringen online te delen.

Erg leuk doe museum. Geweldige nostalgie voor gamers en mooi opgezet met voor elk wat Wils. Je kan alles spelen wat er staat en is het geld echt wel waard. Extra duim voor het personeel, ze zijn erg behulpzaam en netjes.

Tijdelijke sluiting

in verband met Corona

 

Zoals vele Nederlanders hebben wij de persconferentie over het Corona-virus op de voet gevolgd. In verband met de veiligheid van onze bezoekers en ons eigen personeel, hebben we moeten besluiten om het advies van de Nederlandse overheid op te volgen. Wij sluiten helaas de aankomende periode onze deuren. Vanaf vrijdag 13 maart zullen we gesloten blijven, totdat we weer groen licht krijgen van de overheid. 

 

In de tussentijd: volg ons op Facebook, Instagram en Twitter. Want het museum mag dan wel dicht zijn, maar wij zitten niet stil! Game on en vooral: blijf gezond!

Openingstijden:

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    gesloten

Donderdag   gesloten

Vrijdag:          gesloten

Zaterdag:       gesloten

Zondag:         gesloten

Locatie:

Het museum is gevestigd in het midden van de passage van het Stadshart van Zoetermeer, op de eerste verdieping, naast de HEMArkt. Hier was voorheen de V&D gevestigd.

 

Openbaar vervoer: Halte stadhuis Zoetermeer

Ik keek mijn ogen uit, wat een super leuk museum. Heerlijk om aan de slag te kunnen met deze games. Het was als vroeger naar een arcadehal gaan zonder al die guldens en dan hebben we het niet eens over de retro gameconsoles die er plenty staan. Ik hoop dat we nog veel meer te zien krijgen

STICHTING NATIONAAL VIDEOGAME MUSEUM

PLAYWORKS BV

BAM BOUW EN TECHNIEK
REGIO ZUIDWEST

SPOTLIGHTS

SAMSUNG

SUZO HAPP

GEMEENTE ZOETERMEER

MICROSOFT

GOOGLE

NINTENDO

FLORAVONTUUR PROMOTIE ZOETERMEER

SPEEDSEATS

CONTACT

© 2019 Stichting Nationaal Videogame Museum

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon